Elektriciteitswerken

van A tot Z

Elektriciteit is een van de belangrijkste technieken in een woning. We gebruiken het voor onze verlichting, kookplaat, wasmachine, ventilatie, televisie en meer. Kortom; we kunnen echt niet zonder een uitgebreid elektriciteitsnetwerk.

Planning

Goed begonnen is half gewonnen. Om de elektriciteitswerken tot een goed einde te brengen, is het basisplan erg belangrijk. Wij helpen u met de planning van uw elektriciteitsnetwerk. We overlopen samen de verschillende kamers, brengen uw wensen en behoeften in kaart en vertalen dit naar een op maat gemaakt elektriciteitsplan.

Advies

Hoeveel stopcontacten moet ik in de slaapkamer voorzien? Kies ik best voor een klassieke installatie of domotica (Smart Home)? Hoe zit het met buitenverlichting? Tijdens de bouw of renovatie van een woning heeft u ongetwijfeld allerlei vragen over de elektriciteit. Als ervaren elektricien kan Tielektro u bijstaan met advies en tips.

Leidingen & aansluitingen

Planning en advies vormen de eerste fase van onze elektriciteitswerken. Daarna gaan we leidingen uitslijpen, lichtpunten boren, inbouwdozen aanbrengen, kabels trekken en schakelmateriaal plaatsen. Ten slotte wordt alles aangesloten op het zekeringsbord van de verdeelkast. Ook voor de vervanging van bestaande elektrische installaties kan u bij ons terecht.

Keuring

Elke elektrische installatie moet gekeurd worden om de veiligheid van alle bewoners te garanderen. Wij zorgen ervoor dat alle documenten voor de controle door een erkend keuringsmechanisme in orde zijn. U kan dus op beide oren slapen: wij doen al het werk!

Onze troeven
VELE JAREN ERVARING

WIJ ZORGEN VOOR ALLES

VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIES

ZELFBOUW MET BEGELEIDING MOGELIJK

Wij zorgen ook voor…

Verlichting

Wij installeren al uw verlichting, van inbouwspots tot wandlampen. LED-verlichting is een van onze specialiteiten. Dit type verlichting is heel energiezuinig en gaat veel langer mee dan klassieke halogeenlampen. Ook voor buitenverlichting kan je bij ons terecht.

Domotica

Domotica breidt de klassieke installatie uit met extra sensoren en actuatoren om voor een verregaande graad van huisautomatisering te zorgen. Meer informatie is op deze pagina te vinden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen is een investering die zich snel terugbetaalt. Als onderdeel van jouw elektrische installatie kunnen wij ook zonnepanelen installeren op uw plat of hellend dak.

Contacteer ons

Vragen over onze diensten? Of maakt u graag een afspraak om uw project te bespreken? Contacteer ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Kasteelstraat 7 3130 Begijnendijk

0496 84 85 67

info@tielektro.be

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon
Straat en nummer
Stad of gemeente
Onderwerp
Bericht
Bijlage (optioneel)
[recaptcha theme:dark]