Referenties
Ontvangen feedback
Ik heb op Tielektro beroep gedaan voor een electriciteitspanne in mijn installatie van Loxone die zelfs niet door hem geplaatst is. Zeer aangename kennismaking met grondige uitleg, herstelling keurig en snel uitgevoerd en hele installatie zelfs grondig verbeterd door gewoon zelf naar de klant te luisteren en mee te denken. Als je spreekt van klantenbinding, dan is dit een voltreffer! Ik weet waar naartoe de volgende keer en wie ik kan aanraden aan mijn klanten!
- Bart - Zakenkantoor Vandeloock uit Waanrode -
Voor de vernieuwing van de elektriciteit hebben wij een beroep gedaan op Tielektro, en dat bleek de juiste keuze. Hoewel het zeker geen eenvoudige klus was, heeft Johan alles correct en netjes afgewerkt, en altijd met de glimlach.
- Ann uit Lier -
Heel goede heldere communicatie. Tielektro luistert naar onze wensen en denkt mee naar een betaalbare mooie oplossing. Bijna perfectionistische uitvoering door een heel sympathieke kerel. Duidelijke prijsafspraken en prijs kwaliteit top!
- Hans en Evi uit Bierbeek -
Johan is een vakman die samen met Sofie correcte en duidelijke afspraken combineert met een uitmuntend probleem-oplossend denken. Tielektro levert kwaliteit van de bovenste plank op alle gebied. Niet voor niets de meest geapprecieerde vakman/firma tijdens onze hele bouw!
- Dries en Liesbeth uit Bierbeek -
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn zonnepanelen.
- Patrick uit Rotselaar -
Johan plaatste bij ons de zonnepanelen en wij zijn hier zeer tevreden over!
- Jos en Lisette uit Herselt -
Wij zijn zeer tevreden over de snelle service en de deskundigheid van Johan! Hij loste het elektriciteitsprobleem in ons huis zeer snel en met de glimlach op 🙂
- Kathleen & David uit Begijnendijk -
Wij hebben voor ons bouwproject beroep gedaan op Tielektro voor zowel electriciteit,ventilatie als zonnepanelen. Ofschoon het een vrij omvangrijk werk was heeft Johan dat perfect en volledig volgens afspraak afgewerkt zowel qua timing als qua kwaliteit. Bovendien een toffe kerel. Kortom TOP
- Paul uit Begijnendijk -
Mijn elektriciteit moest helemaal vervangen worden. Hiervoor zocht ik een goede vakman. En deze had ik dan gevonden bij Tielektro.
De samenwerking en afspraken verliepen heel goed.
Ze luisteren echter wel naar de wensen van hun klanten.
Hij heeft het werk heel vlot en netjes gedaan.
Ook prijskwaliteit zijn ze zeker aan te raden.

En alles gebeurt steeds een met een 🙂
- Sofie uit Ramsel -

Voor de installatie van onze domotica deden wij een beroep op Tielektro.
We kregen zeer snel een offerte en de planning verliep probleemloos.
Ook toen er nadien nog enkele mankementen bleken konden we op Johan rekenen.
Zeer correcte en aangename samenwerking. Houden zo.
- Conny uit Averbode -
Voor onze nieuwbouwwoning zochten we iemand met uitgebreide ervaring in de installatie van zowel electriciteit als domotica (Loxone), en bij Johan vonden we die. Offertes werden vlot gemaakt, installatie-dagen ingepland en configuraties uitgelegd. Een plezier om mee samen te werken.
- Raf uit Oud-Heverlee-
Tijdens de totaalrenovatie van ons huis hebben we voor onze elektriciteit en domotica beroep gedaan op Tielektro. Hoewel we veel zelf gingen doen, hebben we Johan ingeschakeld om ons op weg te helpen, om te controleren of alles goed gelegd was en om de installatie startklaar te maken. Hij luisterde naar wat we wilden, gaf aan wat mogelijk was en wat niet en hoe we dat het beste deden. Hun hulp en begeleiding hierbij was cruciaal. Duidelijke prijsafspraken en een zeer goede prijs-kwaliteit. Ze stonden steeds klaar voor al onze vragen en Johan stond in dringende gevallen ook snel bij ons op de werf. Topuitvoering en topservice!
- Tine en Sam uit Wolfsdonk -
Zowel bij de opstart van onze zaak als nadien, heeft Johan bewezen een vakman te zijn die meedenkt met de klant en met goede ideeën en oplossingen komt. Hij is betrouwbaar, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij Sofie die duidelijk communiceert en altijd snel en correct antwoordt op telefoontjes of mails. Kortom: een top-team waar je op kunt bouwen!
- Fieke uit Binkom -
Vul hier uw referentie in
Naam
Gemeente
Mijn feedback
[recaptcha theme:dark]