Nuki: een slim

deurslot

Met Nuki maak je razendsnel van een doorsnee deurslot een slimme deur. Vanaf nu gebruikt u uw smartphone als sleutel. Nuki ontgrendelt de deur automatisch wanneer u thuiskomt en vergrendelt deze opnieuw wanneer u vertrekt.

Vaarwel sleutels

Nuki is een slim deurslot dat de klassieke sleutels vervangt door uw smartphone. Via de bijhorende app kan u de voor- of achterdeur ontgrendelen – zelfs vanop afstand. Dat is handig om uw schoonmoeder of de poetsvrouw binnen te laten.

Automatische ontgrendeling

U heeft zelfs de mogelijkheid om bepaalde smartphones als ‘veilig’ te identificeren. Zo gaat de deur automatisch los wanneer u thuiskomt. Dat is erg handig wanneer u uw handen vol heeft met boodschappen.

Snelle installatie

Nuki wordt op de binnenkant van de deur gemonteerd, zonder boor-of breekwerk. Bovendien is dit slimme deurslot klaar voor gebruik in minder dan drie minuten. Het toestel is makkelijk te installeren en past op elke deur.

Veilig

Nuki maakt gebruik van een versleutelde verbinding en is dus 100% veilig. Bovendien kan u op eender welk moment controleren of uw deuren vergrendeld zijn of niet. Ook de loggingfunctie is erg handig. Zo weet u of de kinderen al thuis zijn of niet.

De Highlights

Dit maakt Nuki zo speciaal:

BLUETOOTH 4.0

voor communicatie met smartphones

LED RING

die de status (vast/los) weergeeft

ALUMINIUM KNOP

voor manuele bediening

EIGEN VOEDING

door middel van 4 AA-batterijen

Onze Nuki producten

Droomt u ook al langer van een intelligent deurslot dat vanop afstand bestuurbaar is? Dan is Nuki een uitstekende keuze!

Wij bieden momenteel drie verschillende Nuki producten aan: 1) het Nuki Smart Lock, dat aan het deurslot wordt bevestigd, 2) de Nuki Bridge, die uw slim deurslot verbindt met het internet, 3) Nuki Fob, een afstandsbediening als alternatief voor uw smartphone. 

Contacteer ons

Vragen over dit intelligente deursot? Of maakt u graag een afspraak om uw project te bespreken? Contacteer ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Kasteelstraat 7 3130 Begijnendijk

0496 84 85 67

info@tielektro.be

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon
Straat en nummer
Stad of gemeente
Onderwerp
Bericht
Bijlage (optioneel)
[recaptcha theme:dark]