Over ons

Samen met hun 2 dochtertjes wonen Sofie Vincent en Johan Tielens te Begijnendijk (Vlaams Brabant). Na meer dan 10 jaar ervaring in het vak, beslisten zij in 2011 om Tielektro op te starten. Sofie houdt zich bezig met de planning en de administratie zodat Johan zich volledig kan focussen op de werf en de klant. Wij geloven er sterk in dat een klein familiebedrijf een veel persoonlijkere aanpak kan bieden dan een bedrijf met verschillende werknemers waar niet elke taak door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Wij wensen het werk zelf te kunnen uitvoeren en zelf controles te verrichten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en zorg blijven bieden die klanten van ons gewend zijn.

onze troeven:
15+ jaar ervaring

Ervaring zorgt voor kwaliteit

Gecertificeerd

Tielektro is Loxone Silver Partner.

Regionaal actief

Vlaams Brabant, Kempen, Limburg.

Eerlijk advies

Op ons kan u vertrouwen.

Steeds bereikbaar

Altijd bereikbaar voor noodgevallen.

Topmateriaal

Wij gebruiken de beste merken.

feedback van klanten:
Voor de vernieuwing van de elektriciteit hebben wij een beroep gedaan op Tielektro, en dat bleek de juiste keuze. Hoewel het zeker geen eenvoudige klus was, heeft Johan alles correct en netjes afgewerkt, en altijd met de glimlach.
Heel goede heldere communicatie. Tielektro luistert naar onze wensen en denkt mee naar een betaalbare mooie oplossing. Bijna perfectionistische uitvoering door een heel sympathieke kerel. Duidelijke prijsafspraken en prijs kwaliteit top!