Welkom in uw nieuwe

Smart Home

Welkom in uw nieuwe Smart Home. Dankzij onze slimme huisautomatisering worden dagelijks tientallen taken uitgevoerd zonder uw tussenkomst. De verlichting gaat aan wanneer u een kamer binnenkomt, de verwarming zorgt automatisch voor de juiste temperatuur en uw zonwering weet ook wat ze moet doen.

Alle componenten verbonden

Verlichting, zonwering, audio, verwarming, beveiliging… alle componenten van uw woning spreken met elkaar. Dankzij deze samenwerking geniet u van meer comfort en een veiligere woning die minder energie verbruikt. Het is een investering die zich snel terugbetaalt – niet alleen door stook- en elektriciteitskosten te verlagen, maar ook door het goed gevoel dat u aan deze huisautomatisering overhoudt.

Automatisch, via een knop of de app

Gebruiksgemak staat centraal in onze Smart Homes. Daarom hebben we verschillende bedieningsmethoden. Enerzijds worden een groot aantal taken (de verlichting aandoen, verwarming regelen, enz.) automatisch uitgevoerd. Wilt u toch iets anders? Gebruik dan een drukknop tegen de muur. Ook via uw smartphone, tablet of PC kunt u uw woning bedienen.

Zelfs voor renovaties

Domotica in een bestaande woning integreren? Dat is niet langer een onmogelijke opdracht. Wij bieden namelijk draadloze oplossingen aan waarmee we eenvoudig een bestaande woning (renovatie of niet) in een Smart Home omtoveren. Een beveiligde datacommunicatie en uitstekende dekking via mesh-technologie zijn inbegrepen.

Zelfbouw mogelijk

Wij bieden ook zelfbouwpakketten voor domotica aan. Onder begeleiding wordt uw Smart Home realiteit. Kijk welke zaken u zelf kan doen: leidingbanen uitslijpen, kabels trekken, enz. Voor de meer complexe zaken, zoals de aansluitingen in de verdeelkast, kunt u op ons een beroep doen.

Voordelen van een Smart Home
MEER COMFORT BINNEN & BUITEN

EEN LAGER ENERGIEVERBRUIK

EEN VEILIGERE WONING

MEER TIJD VOOR LEUKE DINGEN

Wij kiezen voor Loxone

Er zijn verschillende domoticamerken verkrijgbaar. Wij kiezen voor de oplossingen van het Oostenrijkse Loxone.

Loxone gebruikt een Miniserver-architectuur, waarbij het eenvoudig is om de installatie uit te breiden. Wilt u binnen enkele jaren uw zwembad sturen via domotica? Dat is geen enkel probleem! Daarnaast heeft dit merk een groot aantal eigen componenten, van inbouwspots tot stelventielen. Het grote voordeel hiervan is dat al deze componenten naadloos samenwerken. Ook niet onbelangrijk: het domoticasysteem van Loxone is makkelijk te koppelen met bestaande oplossingen. DALI, KNX, IP, RS232… allemaal technologiëen die gestuurd kunnen worden via Loxone.

Contacteer ons

Vragen over onze diensten? Of maakt u graag een afspraak om uw project te bespreken? Contacteer ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Kasteelstraat 7 3130 Begijnendijk

0496 84 85 67

info@tielektro.be

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon
Straat en nummer
Stad of gemeente
Onderwerp
Bericht
Bijlage (optioneel)
[recaptcha theme:dark]